Subscribe me now

KING KONG CASH

{[['']]}

 
King Kong Cash : O data că niciodată,era o mare,mare maimuță.Oamenii o numeau King Kong.Ea trăia fericita într-o junglă până când oamenii au venit și au luat-o aducându-o într-un oraș foarte mare unde era nefericita. Doar o singură persoană era bună cu ea, o tânără domnișoară foarte frumoasă.Îți sună cunoscut? Păi,nu numai pe ecranul de cinema ai văzut King Kong.Acum acest joc apare și pe ecranul computerelor noastre transformându-se într-un joc de tip slot de la PlayTech.Personajele principale ale acestui film sunt: Jack Black,Adrian Brody,Naomi Watts și alte vedete de la Hollywood.
Singura problemă e că nu poți dubla,jocul merge pe alt sistem.
Acest joc de aparate nu este unul obișnuit sau plictisitor.Este un joc în 20 de linii și 5 coloane.Este inovativ pentru că abordează o gură de aer,în special în legătură cu rundele cinematice.În afară de astea jocul mai conține diferite bonusuri cât și două moduri de jucare Junglă și Orașul Mare.
 Moduri de joc :
 Precum am menționat mai sus jocul are două moduri,fiecare oferind un set special de bonusuri.Jocul începe în Modul Junglă,iar modul se schimbă de fiecare dată când el intră în specială.  
Jocurile de specială :
 Modul junglă oferă două tipuri de joc : unul se declanșează la 3 sau mai multe simboluri King Kong Wild iar celălalt se activează la 3 sau mai multe scattere King Kong oriunde pe ecran. Primul ,Wild Jungle Respins îți da 3 mâini,în timpul fiecaruie dacă apare un wild el rămâne înghețat până la sfârșitul specialei,în același timp păstrând și roul sau inițial ca înlocuitor. În al doilea : Scull Island Bonus,ești dus în junglă unde trebuie să alegi locații pe hartă.Fiecare locație ascunde un animal sau un King Kong.Tu trebuie să alegi trei animale de același fel sau un King Kong care face plata cea mai bună. Modul Marele oraș îți oferă alte două speciale bazate pe același tipar : trei sau mai multe wild-uri oriunde pe ecran declanșează modul Wild Kong Respins,care îți oferă din nou 3 mâini.Doar că de această dată simbolurile wild se comportă altfel.Fiecare simbol wild trebuie să doboare trei avioane care îl atacă pe Kong.Fiecare lovitură va rezultă un premiu în credite sau bani. În final,cu toate eforturile creatorilor acestui joc au dat roate rezultând un joc autentic și cât mai aproape de film,toate aceste funcții au efecte cinematice și efecte sonore.Ceea ce îl fac cel mai tare joc slot de pe piață.
jocuri aparate,jocuri aparate cu speciala,jocuri aparate cu speciale,jocuri aparate cu speciale gratis,jocuri aparate cu speciale online,jocuri de noroc,jocuri pacanele,King Kong Cash,King Kong Cash online,King Kong Cash slot,pacanele,pacanele ca la aparate,pacanele gratis,pacanele poker
Share this game :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Pacanele Online Gratis Jocuri online aparate online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger